martes, 24 de julio de 2007

font de l'atmellor vs VINYA NOVA








Jaume,Roger,Berta i Cristian anem a la font de l'atmellor una escola molt bonica però amb no molta equipació o no vem saber trobar la bona. Començem per un 5e durissim de placa (2quimics + r ) desprès Roger s'anima amb un 6a molt plaquero amb dures penes podem arribar a la R a causa de la merda que trobem a la roca, decidim marxar cap a vinya nova una escola excel·lent amb 2 sectors molt agradables aptes per tothom. Aqui ès on es troba la famosa savassona un 7a+ que a les ressenyes posa 7b+ i que el equipador va tindre que baixar de grau primer 7a+ del Roger i el Cristian encadenat .

En arrivar començem per la (via 10) que probarem els 4 ,desprès Roger i Cristian encadanaran a vista la (via 9) i la (8) un 6c molt maco, en Jaume obrira un 4+ molt divertit desprès la Berta el probarà de tope -rope.
En Jaume ens recomana un 6b (via 13) que obrim a vista i flaix respectivament (molt molt recomenable) comença amb un pas de desplom desprès fisura i per postres placa placa INCREIBLE. Ùs deixem les ressenyes del sector i l'accès esperem que agradi.

8 comentarios:

zombi dijo...

eiiiiii!!!!!
felicitats pels 6c vista....boussss!!!!la Vinya Nova esta molt guapa,encara no e visitat els sectors ke keden asobre!!!!ja anirem!!!!
per cert,akest Disabte nem a la Desentegada!!!!a tope!!!si tanimes ja sap!!!!!!apa tros de bixuuu...
salut roka!!!

Cristian Boiria dijo...

EIIII ZOMBI merci x lo del 6c jo ,aviam si li tivem avans de que piri als alps ,espero que no et possis molt fort que sino ....
una abraçada molt forta !!!!

Mohawk dijo...

Hola Cristian!!

Avui he estat amb en Roger i l'Albert a St. Llorenç. M'han dit que has posat un parabolt a la "Spit Hortera", merci per la feina!! Jo vaig posar les anelles, la vaig encadenar i no trobava el dia per afegir el material que falta...

Estic preparant una guia del Maresme, si voleu participar aportant informació, reequipant vies o simplement provant-les i recotant-les, no dubteu en fer-me arribar qualsevol comentari, us estaré molt agraït!

Vinga "fuertes" a seguir tibant-li!!

;)

Mohawk

Cristian Boiria dijo...

Hola Mohawk e sentit a parlar molt de tu per fi ens coneixem. Tambè vai possar fites fins les vies per que la gent no es perdi jaja estaria molt encantat de ajudarte a reequipar les zones i si vols podem parlar un dia cara a cara per poder acordar qualsevol altre tipus de col·laboració .
el meu movil ès 656 85 58 28 el dia 6 marxo a fer psicobloc per eivissa i tornare el 16 quan et vaigi be ens podem veure per parlar i escalar una miqueta.
salut!! i bones escalades

Mohawk dijo...

OK Cristian!

Jo demà he quedat per anar a les Roques del Caçador per acabar amb les dues vies que em falten (THC i Payasin), si vols passar per allí estarem al matí...

I per quedar cap problema, jo estaré tot l'agost per aquí, quan tornis de fer "tsunamis" quedem un dia!!

A tibar-li!!

Cristian Boiria dijo...

me passat a les 4:30 però no i e vist ningu ,cap problema ja quedarem quan torni de ses illes !! salutt i a escalar a tope !!

xavier dijo...

Hola!
Avui he estat escalant al pis de dalt de la vinya nova, i he vist que la via nº 26 de les teves ressenyes no te parabolts fins al sostret...a uns 10 mt... els han tret?sembla que hagin trencat peces...potser la van donar per impossible i la van desequipar...? probant la seqüencia "nova?" es pot fer però puja la dificultat bastant... algú sap qui és l'equipador?
Moltes gràcies per adelantat!
xavi.

xavier dijo...

Ah, un apunt per millorar la convivència amb les aus... Al pis de dalt, segons el patronat no es poden escalar las vies que hi ha cap a la dreta, quan canvia d'orientació.( nº 27 en endavant.)
Estaría bé si fessis referència a les ressenyes, ja que estàn de puta mare!
Salut i bones escalades!
x.