lunes, 2 de julio de 2007

Collsuspina !!! apreta que apreta



Com apreta Collsuspina !!!

Diumenge 1 de juny josep "madriles" i Cristian Boiria decideixen fer una visiteta a collsuspina, en arribar ens trobem amb uns amics molt forts zombi (foto)enadena acid satanic 7a+,salva animedes 7a al flaix i els seus 2 nens jan i nil ,i en santi animedes 7a 2 cops.

Nosaltres començem per yang 6a/b una vieta molt dura ,desprès intentem edu free 6a/b que s'encadanarà amb algun problema a la sortida, i ens posarem a no ploris tan puigdomenech 7a+/b (però es 7a/+ segons els que estavem allà) la obrira Cristian de xapa a xapa fent els passos ,tot seguit en madriles ho donara tot per aconseguir pujar-hi, al segon pege la intenta encadanar Cristian però es possa nerviós i no pot. Al cap de 5 min tornà a intentar-ho però es queda a dalt de tot i rellisca,la proba en madriles amb moltes ganes però i a un pas que no pot soperar, Cristian torna a intentar-ho i amb els ànims de la penya aconsegueix encadenar-la amb alguna desgrimpada , Madriles ho intena un altre cop de top rope però no pot. Ja té un projecte a acabar abans de marxar per sudamèrica a fer una ruta amb bici..

2 comentarios:

zombi dijo...

epppppp!!!!!!!!!!!!!!esta foto mola!!!!jajaja............moltes felicitats per el teu blog!!!!!
ens veiem trepant bouuuuuuu!!!!!!!!

Cristian Boiria dijo...

eiiiiii que tal Zombi !! si que esta wapa la foto jejeje no se qui ès?? però de tant en quant encadena algun 7a jaja kuidat molt nen